Home | Actueel

Kerstloterij 2016

Volgend jaar gedenken de inwoners van Bethlehem en de West Bank, dat hun stad en streek 50 jaar bezet is door Israel. Het AEI heeft voor deze herdenking een speciaal kunstzinnig programma opgezet, zie bijlage AEI 2016 Arts program June 2017 (NL) en onderstaand YouTube filmpje "Kunst en Soemoed in Palestina".

Tijdens een bijzondere herdenking op 5 juni 2017 wordt het Wall Museum uitgebreid met een 50-tal posters. De kosten hiervoor bedragen ca. 6000,=.
Dit bedrag willen wij, de stichting 'Friends of Young Bethlehem' (FofYB), in deze kerstperiode bijeenbrengen als onze bijdrage voor dit project.
Om dit te bereiken zal ook de opbrengst van onze traditionele Kerstloterij aan dit doel worden besteed.

Ook dit jaar heeft de voorzitter van onze stichting, Paul van Teeffelen, weer een van zijn beelden beschikbaar gesteld. Dit jaar is het een dubbel beeld van Belgisch hardsteen, Adam en Eva. NB Meer werk van Paul vindt u onder de menukeuze 'Verkoop Kunst'.
Zijn nicht Marian Evers te Zeist is een veelzijdig kunstenares en stelt ook een van haar kunstwerken beschikbaar voor dit goede doel.
Zie haar website www.ideevers.nl.

  

 

"Adam en Eva"
(Paul van Teeffelen)

Belgisch hardsteen
Afmetingen Adam:
bxhxd: ca. 10 x 51 x 14 cm
Afmetingen Eva:
bxhxd: ca. 16 x 36 x 14 cm

"Samen Een"
(Marian Evers)

Gegoten kunststof
Afmetingen
ca.42 x 30 x 19 cm

U kunt meedingen naar deze kunstwerken door 10,= of een veelvoud van dit bedrag over te maken op onze Bankrekening: NL92 INGB 0004 1927 41 t.n.v. de Stichting "Friends of Young Bethlehem" te Gouda onder vermelding van "kerstloterij en uw e-mailadres".
NB
In uw e-mail adres '@' vervangen door 'at' (@ wordt niet geaccepteerd bij bankoverschrijvingen).
Uw e-mail adres kunt u ook aan ons opgeven door een e-mail te sturen naar info@fofyb.org.

Het lotnummer wordt vervolgens naar U gemaild.

Onze stichting maakt nauwelijks kosten en de kunstwerken brengen voor de stichting geen uitgaven met zich mee. De kunstwerken worden bij winst thuis bezorgd, waar U in Nederland ook maar woont!

De trekking vindt plaats bij gelegenheid van onze bestuursvergadering februari 2017 en daarvan krijgt u bericht en uiteraard met een gelukwens als u gewonnen heeft.

return