Home | Actueel

Kerstloterij 2014

In samenwerking met Wilde Ganzen

Sinds een aantal jaar organiseren we rond Kerstmis een loterij. In samenwerking met de stichting Wilde Ganzen komt de opbrengst van deze loterij ditmaal ten goede aan het project:

Uitbreiding Muurmuseum in Bethlehem (West Bank)

Het muurmuseum is een vorm van geweldloos verzet. Aan de Palestijnse kant van de muur worden steeds meer weerbestendige, metalen platen bevestigd met verhalen van teleurstelling en hoop van Palestijnen, jong en oud. Al deze platen van 2 bij 1 meter vormen een museum van teksten, die de aandacht van toeristen en geïnteresseerden trekken.

Een uitbreiding met een veertigtal platen met teksten van jonge Palestijnse vrouwen is een project van het AEI en van Toine van Teeffelen, dat wij als stichting Friends of Young Bethlehem graag steunen. Wij moeten een kleine € 4.000,- bijeen vergaren. Wij op onze beurt worden weer gesteund door de stichting Wilde Ganzen, die bij elke euro van onze donateurs een opslag geeft van 55 eurocent, waarna het benodigde bedrag van € 6.000,- wordt bereikt.

Paul van Teeffelen heeft ook dit jaar twee van zijn beelden voor dit doel beschikbaar gesteld:

Eerste prijs
"Bootje bij Maanlicht"
Witte albast.

Afmetingen bxhxd:
ca. 30 x 18 x 16 cm

Tweede prijs
"Engel-ogen"
Speksteen

Afmetingen bxhxd:
ca. 21 x 20 x 7 cm

U kunt meedingen naar deze prijzen door € 10,= of een veelvoud van dit bedrag onder vermelding van "kerstloterij" over te maken op onze Bankrekening NL92 INGB 0004 1927 41 t.n.v. de Stichting "Friends of Young Bethlehem" te Gouda en uw e-mail adres aan ons door te geven via "beantwoorden" of via info@fofyb.org.

Bij afname van 5 of meer loten krijgt u van ons als present de Kerst DVD "De geboorte van Jezus tussen de Muren" Bethlehem 2012 toegestuurd.

Na ontvangst van de betaling zal het lotnummer naar u gemaild worden.

Onze stichting maakt nauwelijks kosten en de beelden zijn gratis ter beschikking gesteld. De winnaars krijgen de beelden door ons persoonlijk thuis bezorgd.

De trekking vindt plaats bij gelegenheid van onze bestuursvergadering begin februari 2015 en daarvan krijgen alle deelnemers bericht en uiteraard met een gelukwens als u gewonnen heeft.

NB
Meer werk van Paul is te zien onder "Kunstverkoop".

return